Bunkó vagy, Bugsy! Ez megér vagy negyvenezret!

2010. február 15., hétfő

Hallom, kell a pénz a papi szemműtétére. Meg egy új kamionra, de az is lehet, hogy a végén az összes pénz az árvaházé lesz. De melyik árvaházé?
Te döntheted el, melyik alapítvány/egyesület kapja meg a "corporation" bevételét. Oldalunk naponta többszöri meglátogatásával segítheted kedvenc szervezetedet (kutyamenhelytől, a könyvtáron át a focicsapatig).
Állítsd be számítógépeden kezdőlapnak http://www.keresve.hu oldalt, és használd minél többször, mert ezzel befolyásolhatod a reklámbevételek nagyságát és kedvenc civil szervezeted részesedését.
Ennyi. Nincs más dolgod. Minden szavazatod (látogatásod) után pénzt juttatunk a választott, nonprofit szervezetnek anélkül, hogy ez neked pénzedbe kerülne. Még regisztrálnod sem kell.
lájkolni, reblogoloni, retweetelni, és persze linkelni is ér! :)
Hajrá Charlie és persze Susanna nővér! Egy egész árvaház imádkozik az adományokért.
üdv; Bugsy
Disclaimer:
Az oldalon keletkező reklámbevételt - az üzemeltető Világfejlesztési Alapítvány saját egyéb forrásaival kiegészítve - a látogatók szavazata alapján osztja szét a regisztrált civil szervezetek között. Az oldal statisztikái hamarosan nyilvánossá válnak, az alapítvány pénzügyei szintén elérhetőek, így mindenki számára átlátható a gazdálkodás.

retweet megosztás az iwiwen megosztás a facebook-on
blog comments powered by Disqus