Adományokban is gazdag új évet kívánok!

2010. január 1., péntek

Elindult a www.keresve.hu nonprofit projekt. Ez a kezdeményezés egy új, ingyenes adománygyűjtő szolgáltatás, amin keresztül a Te civil szervezeted is pénzhez juthat. Alapítványunk és a weboldal működéséből befolyó összeget szétosztjuk - a weboldalt meglátogatók szavazata alapján - a regisztrált civil szervezetek között.
A weboldalt használók (pénz, tárgy, idő) felajánlása nélkül, csupán a weboldalunk használatával támogathatják a Te szervezeted, ami jelentős pénzügyi forrás lehet. (Az oldal meglátogatása egy szavazat. Egy nap bármennyiszer lehet szavazni.)
A vállalati társadalmi felelősségvállalást kihasználva akár új, támogató partnereket találhatsz rajtunk keresztül. A plusz forrást működési költségre is fordíthatod, melynek nagyságát oldalunk használatával és reklámozásával növelheted.

Keresd fel weboldalunkat és próbáld ki:
adományozz valamelyik regisztrált szervezetnek.

Olvasd el a részleteket és regisztrálj, majd látogasd naponta minél
többször oldalunkat és reklámozd azt!
(állítsd be kezdőlapnak is!)

Minél többen használják oldalainkat, annál több bevételre számíthatsz, ezért közös érdekünk az oldal népszerűsítése. A civil partnerkapcsolatok kialakítása után a lakosság bevonásával még több
embert invitálunk meg az oldal használatára. Az oldal látogatottságáról pontos statisztikát vezetünk, a bevételeket ez alapján naponta frissítjük majd. Az első egyenlegfrissítésről, ahogyan a sikeres regisztrációról is üzenetet küldünk.

Kérdéseket várjuk elérhetőségeinken, de akár ide is jöhetnek komment formájában a programmal kapcsolatos észrevételek. Várom regisztrációdat, esetleges kérdéseidet, javaslataidat.


Adományokban is gazdag új évet kívánok!

Tibor Gede

retweet megosztás az iwiwen megosztás a facebook-on
blog comments powered by Disqus